Parki linowe Ju- huu!!! w Warszawie, Juracie, Jarosławcu, Dębkach i to nowy sposób na aktywne spędzanie wolnego czasu dla całej rodziny w parku stworzonym w naturalnym środowisku. Park tworzą specjalnie przygotowane systemy linowe rozwieszone na drzewach na wysokości 5-11 metrów. Powietrzna 400 metrowa trasa składa się z przeszkód o różnym stopniu trudności, dzięki czemu wspinaczka w parku linowym to wypoczynek dostępny dla każdego. Park linowy to wspaniała zabawa dla całej rodziny: dzieci, młodzieży i dorosłych. Powietrzne atrakcje Parków Ju- huu!!!: mosty, kładki, liany, tyrolka, huśtawki zapewniają niezapomniane wrażenia, adrenalinę i aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu.

Zapraszamy do obejrzenia filmiku promującego nasze parki ;)

URODZINY PARKU  LINOWYM

W czasie funkcjonowania naszych Parków istniej możliwość organizacji urodzin. Urodziny mogą być orgaznizoawane w godzinach funkcjonowania parku lub poza nimi. Każde dziecko uczestniczące w urodzinach otrzymuje sprzęt wspinaczkowy i możę dowoli wspinać się po atrakcjach parku linowego. Dodatkowo obsługa Parku przeprowadza gry i zabawy integracyjne.

Urodziny możliwe są po wcześniejszym uzgodnienu telefonicznym i wpłacie zaliczki.